2020 – ett förlorat år?

januari 12, 2021 Av av AoBtillsammans

Året som överraskade både oss och alla andra över hela världen. För våran del så sprack alla resplaner och det kom större tråkigheter efter det med förlorade vänner där covid-19 var inblandat i en del av dem. Sån tur är så blev inte Sverige ett helt nedstängd land och med vänner som var minst lika försiktiga som vi att minska spridningen så kunde vi umgås på avstånd. Våra jobb minskade som för många andra men tack vare husbilen så kunde vi genomföra ett större jobb med att skapa Hotell Vindelngallerians nya hemsida och folder. Allt bild och filmmaterial blev en som vi tycker mycket aktiv hemsida och som många gett ett gott betyg, lättorienterad, intressant och lockande till att besöka både hotell, ort och Vindelälvens unika område.

Våra tidigare under åren bokade föreläsningsprogram blev nu helt stopp efter covidens intåg. Ingen vågade samla sina medlemmar längre och det är än idag på samma sätt när detta skrivs den 12 januari 2021.

Vi ser ändå framåt och våra planer har inte lagts på is, vi hoppas nu på vaccinet och att det ska funka. Tills dess fortsätter vi att hålla avstånd. En fördel med husbil är att vi lätt kan ställa på den igen. Det blev för oss en glädje som gav oss möjlighet att fira midsommar hos goda vänner i Småland och nyår på Persköps ställplats. Allt med avstånd och utomhus. Helt underbart!

Hos Christer och Karina intill sjön Nömmen finns bra plats till vår husbil. En annorlunda midsommar än vad vi är vana vid här men med stor plats så gick allt att lösa.
Vi hälsade 2021 välkommet här på Persköps ställplats med orden…Må du nya år vara ett friskt år! Här står varje familj med stort avstånd och på grund av alla husdjur så användes inte smällare och raketer. De ersätts utav stockeldar. Jättefint tänkt!

Gott Nytt 2021 och framförallt ett friskt år så ses vi framöver vänner!