Partners

Partners

Vår fina husbil, en Pilote är levererad av Husvagnsreserven i Kristianstad som har blivit vår partner på denna resa från Nord till Syd. Vår idé om att skapa en reseskildring från Nordkap till Gibraltar utgår från samma idé då vi en gång skapade boken Svenska Omvägar under 1990 talet. Vi känner stor glädje för detta viktiga samarbete. Vår målsättning är att ni som känner för att uppleva vårt fantastiska Sverige och nya omvägar i Europa med husbil ska få njuta av reseskildringen på olika sätt framöver, få inspiration till egna äventyr.

Vår Pilote 746 Sensation vid den berömda Garabit-Eiffelbron 2020
Två franska sensationer på samma plats!

Besök gärna vår partners hemsida http://www.husvagnsreserven.se

Sponsor av denna blogg är självklart vårt bolag som har nytta av alla de bilder vi tar fram på de platser vi besöker på resan i Europa.
Finner ni någon bild av intresse så kontakta oss på Sesamphoto på denna länk: https://sesamphoto.se
Det går även via Vindelfoto på länken:
https://vindelfoto.se
Familjen Nyberg på Hotell Vindelngallerian – Vindeln är våra partners i det tunga arbetet i projekt Vindelälven. De gav ett sitt stora stöd till framtagningen av ”Med vingar längs Vindelälven” och vårt samarbete har fortsatt sedan dess.
Läs mer på deras hemsida om vad de har att erbjuda både privatpersoner och företag.
https://www.vindelngallerian.se

När vår första bok ”Svenska Omvägar” presenterades i BingoLotto 1997 så tog det inte lång tid förrän boken fanns hos alla som ville se Sverige vid sidan om de stora vägarna. Till de som använde boken var även motorcykelfolket som gärna söker sig till mindre vägar med sköna och väldoserade kurvor.

Håll din motorcykel i väl trim för detta. Kontakta Daniel på följande länk:

MC-Butiken med brett sortiment